Zomerbraderie in Castricum

Door: Jan Pronk

CASTRICUM - Star Promotions organiseert samen met Stichting Ondernemers Fonds Castricum op zondag 7 juli 2019 weer de gezellige zomerbraderie/vinylmarkt in het centrum van Castricum. Heeft u ook zin om een dagje rond te snuffelen op de braderie? Kom dan gerust even langs. De zomerbraderie zal zich plaats vinden op:
• Zondag 7 juli van 11:00 – 17:00 in de Torenstraat en de Burgemeester Mooijstraat.


Laat u verrassen door het brede assortiment aan artikelen verdeeld over ongeveer 100 kramen. Denk onder andere aan diverse kleding, sieraden, woondecoratie, speelgoed en kramen met het nostalgische vinyl. Voor iedereen iets leuks!
Na het rondsnuffelen op de zomerbraderie/vinylmarkt kunt u terecht bij de verschillende eetkramen en snack tentjes. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals Chocozoenen, Fruit, Honingproducten, Vis, Tosti’s, Patat en Hamburgers. Al dit lekkere eten is verkrijgbaar op de braderie. Naast het lekkere eten kunt u ook een lekker drankje bestellen, onder andere een ijskoud glas frisdrank of een warme kop koffie of thee.
Gezellig toch een braderie om rond te snuffelen en wat te eten en te drinken? Buiten dit allemaal hebben we ook een leuke attractie. Speciaal voor de kinderen hebben we een Draaimolen en een BungeeJump.


Voor eventuele vragen kunt u bellen naar 0105243434.
Heeft u suggesties voor de zomerbraderie? Dan mag u ons een belletje geven of een mail sturen naar [email protected]

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing