Zondag 31 maart pastor Paul Vlaar in de Agathakerk.

Door: Ab Jenema

Foto: Onlangs was pastor Paul op Aruba. Hij bood het eerste exemplaar van zijn nieuwe boek aan de minister-president van Aruba – mevrouw Evelyn Wever-Croes – aan.

BEVERWIJK - Zondag 31 maart zal pastor Paul Vlaar voorgaan in de Agathakerk in Beverwijk. De viering, welke om 11.00 uur begint,  zal muzikaal worden begeleid door jeugdkoor ‘Eigen Wijs’.

Inmiddels is de 40-dagentijd begonnen. De voorbereidingstijd op Pasen. Kortgeleden kwam het nieuwe boek “Tel je zegeningen” van pastor Paul Vlaar uit. Het omvat 40 verhalen over zijn leven en werk als aalmoezenier op Aruba. Verhalen waarin naast humor ook steeds een bemoedigende boodschap doorklinkt. Ieder verhaal loopt uit op een korte zegen-spreuk.

Het boekje kan een hulpmiddel zijn om van deze tijd een tijd van bezinning te maken. Iedere dag een verhaal en een spreuk om over na te denken.

De opbrengst van het boek is voor de Stichting ‘Vrienden van het Sportcentrum San Nicolas’.

In deze stad en haar directe omgeving woont het minder welvarende deel van Aruba. Onder hen zijn veel kinderen en jongeren. Velen van hen hebben na schooltijd niets te doen. Ze zitten thuis of hangen rond op straat. De stichting ‘Vrienden van het Sportcentrum San Nicolas’ wil het Sportcentrum ondersteunen bij haar inzet voor de jeugd. Met extra budget kan het Sportcentrum meer kansarme jongeren met sport in contact brengen en hen zinvolle naschoolse activiteiten aanbieden.

Na afloop van de viering is het boek te verkrijgen. Met een handtekening van de schrijver natuurlijk!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing