Zondag eerste "SundayFair op de Bree"

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Zondag 25 maart aanstaande heeft het centrum van Beverwijk de primeur van de eerste “SundayFair op de Bree”. Van 12:00 tot 17:00 uur zullen ongeveer 60 kramen op de Breestraat voor een hoogwaardige leisuremarkt zorgen. Samen met de maandelijkse koopzondag zal het centrum een aantrekkelijke mix bieden van winkelen en funshoppen.

Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in Beverwijk. Om het voor de bezoekers nog aantrekkelijker te maken om een bezoek aan het winkelcentrum te brengen beleeft Beverwijk deze koopzondag de eerste editie van de “SundayFair op de Bree”. Een echte familiemarkt met voor iedereen wat wils.

De SundayFair biedt een platform aan ontwerpers, kunstenaars en creatives om zichzelf direct aan het publiek te tonen. Tegelijkertijd is het voor publiek een laagdrempelige wijze om in aanraking te komen met uniek ontwerpen. Ook zullen er bijzondere collecties en verzamelingen getoond worden

Op de SundayFair vind je een selectie van uiteenlopende ontwerpen op het gebied van interieur en product design, keramiek, mode, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst, kids´design,

Natuurlijk kunnen er bij zo'n evenement de nodige versnaperingen niet ontbreken. Er zullen genoeg aparte dingen te koop worden aangeboden om de lekkere trek te stillen. En wat is leuker dan te slenteren over de SundayFair terwijl er live muziek klinkt? Op diverse plekken kun je luisteren naar Drumfanfare de Zwervers, Djembegroep en het Beverwijkse toetsenduo Piet Duinmeyer en Peter Trieling. Jezelf verwennen met de uitbundig uitgestalde sieraden, kunst of accessoires kan natuurlijk ook bij een van de vele kraampjes. En er is tijd genoeg, want de SundayFair duurt van 12:00 tot 17:00 uur. Op de maandelijkse koopzondag is parkeren altijd gratis.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing