Zondagmiddagpodium 55+

Door: Cor Beumer

Accordeonist Voksie

BEVERWIJK / HEEMSKERK - In het voorjaar van 2014 staan er weer vijf voorstellingen van het Zondagmiddagpodium op het programma.

De seizoensopening vindt plaats op 19 januari door accordeonist Voksie. Accordeonist Voksie maakt het gezellig op elke locatie! Van gezellige meezingers tot rustige achtergrondmuziek. Met meer dan 35 jaar ervaring is accordeonist Voksie een van de meest gevraagde accordeonisten van Nederland. Het repertoire van Voksie is breed; van Hollandse meezingers, Franse musettes, Duits, Italiaans en overig Internationaal. U vraagt het en accordeonist Voksie speelt het. De slogan van Voksie: ”Ik maak er een feest van”. Het optreden van Accordeonist Voksie vindt plaats in Ontmoetingscentrum De Stut, Maasstraat 3 te Heemskerk. Op zondag 19 januari aanstaande gaat de zaal open om 13.30 uur. De voorstelling begint om 14.00 uur en is om ongeveer 16.00 uur afgelopen.

De overige programmering luidt als volgt:

Op 16 februari speelt Balkanorkest Zadar in Zorgcentrum Westerheem, Westerheem 90 Heemskerk. 16 maart komt theatergroep Onstuimig Schuim naar Buurtcentrum Het Spectrum, Lauraplein 1a Heemskerk. De laatste twee voorstellingen van het voorjaarsprogramma 2014 vinden plaats in Beverwijk. Op 13 april komt Shantykoor Zilt naar Woonzorgcentrum Huis ter Wijck, Plesmanweg 1 Beverwijk. Op 18 mei vindt de seizoenafsluiting plaats met een optreden van het Internationaal Dansensemble Paloina in Buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c Beverwijk.

De organisatie heeft weer een gevarieerd programma weten samen te stellen met voor ieder wat wils! Het Zondagmiddagpodium is voor 55+ers. Er is een programma-flyer beschikbaar bij de verschillende locaties. Voor minder mobiele bezoekers is gratis vervoer beschikbaar. Dit kunt u (samen met uw toegangskaart) uitsluitend reserveren bij Wijkcentrum Prinsenhof. De toegangsprijs is € 5,00 inclusief een kopje koffie of thee in de pauze. De zaalverkoop vindt op de dag van de voorstelling vanaf 13:30 uur plaats. Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij u echter aan uw kaarten in de voorverkoop te kopen. De voorverkoop van kaarten voor bovenstaande voorstellingen start op 9 januari aanstaande.

De voorverkoopadressen zijn:

Buurtcentrum Het Spectrum
Lauraplein 1, Heemskerk, tel. (0251) 20 77 77

Wijkcentrum Prinsenhof
Beatrixlaan 2, Beverwijk, tel. (0251) 30 03 00 (tussen 09:00 en 13:00 uur)

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing