Zondagmiddagpodium 55+

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK / HEEMSKERK – Het Zondagmiddagpodium 55+ heeft in het najaar 2013 vijf voorstellingen op het programma staan.

De seizoensopening wordt verzorgd door Smartlappenkoor Dolorosa en vindt plaats op 15 september in Woonzorgcentrum Sint Agnes, Zamenhof 65 te Heemskerk. Smartlappenkoor Dolorosa is een Heemskerks meerstemmig koor, opgericht in 2004. Het koor bestaat uit 30 enthousiaste mannen en vrouwen. Zij proberen van elk optreden een feestje te maken voor henzelf maar zeker ook voor hun publiek. Liefde is één van de voornaamste thema's, maar ook droefenis, drankzucht en armoede worden uit volle borst bezongen. Naast zeer oude smartlappen bestaat het repertoire ook uit wat meer eigentijdse meezingers. Zij worden bij het zingen van de onvervalste smartlappen en levensliedjes ondersteund door drie accordeonisten en een slagwerker. De muzikale leiding is in handen van Piet de Groot.

De voorstelling begint om 14.00 uur en is om ongeveer 16.00 uur afgelopen. Het zondagmiddagpodium is voor 55+ers. Er is een programma-flyer beschikbaar bij de verschillende locaties. De toegangsprijs is € 5,00 inclusief een kopje koffie of thee in de pauze. De zaalverkoop vindt op de dag van de voorstelling vanaf 13:30 uur plaats. Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij u echter aan uw kaarten in de voorverkoop te kopen.

De voorverkoop van kaarten voor bovenstaande voorstellingen is reeds gestart. De voorverkoopadressen zijn: Buurtcentrum Het Spectrum, Lauraplein 1, Heemskerk, tel. (0251) 207777; Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2, Beverwijk, tel. (0251) 300300 op werkdagen tussen 9.00-13.00 uur.

Voor minder mobiele bezoekers is gratis vervoer beschikbaar. Als u (telefonisch) een toegangskaart reserveert bij één van de bovenstaande voorverkoopadressen, kunt u dit gratis vervoer ook direct aanvragen.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing