Zonnepanelen met korting via Vereniging Eigen Huis

Door: Jan Pronk

IJMOND - De prijs van een compleet zonnepanelensysteem via de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis ligt gemiddeld 20% lager dan de huidige marktprijs. Dit is het resultaat van de veiling voor zonnepanelenleveranciers die op 21 november plaatsvond. Ruim 8.400 deelnemers uit Noord-Holland en Utrecht hebben zich tot nu toe ingeschreven. Inschrijven is nog steeds mogelijk.

 

Scherpe prijs

Leveranciers die hebben deelgenomen aan de veiling van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen hebben een scherpe prijs geboden. Een compleet zonnepanelensysteem is hierdoor via Vereniging Eigen Huis gemiddeld € 981,- goedkoper dan elders wordt aangeboden (bron: Milieu Centraal). Leveranciers kunnen deze scherpe prijs bieden, omdat ze in een keer veel klanten in dezelfde regio kunnen bedienen. Dit levert logistiek- en inkoopvoordeel op.

 

Winnende leveranciers

Zonnepanelenleveranciers SolarNRG, Ecorus en Tautus hebben de veiling gewonnen. Zij zijn gecontroleerd op hun ervaring, bedrijfsvoering en financiële stabiliteit. Deelnemers van de Collectieve Inkoop ontvangen via Vereniging Eigen Huis een aanbod van een van deze drie leveranciers voor een compleet zonnepanelensysteem, inclusief materiaal, installatie, garanties en monitoring.

 

Inschrijven nog mogelijk

De winnende leveranciers hebben ruimte om nog meer mensen een aanbod te doen. Daarom is de inschrijving voor deze actie in Noord-Holland en Utrecht nog geopend. Inschrijven kan vrijblijvend via eigenhuis.nl/zon. Na inschrijving hebben deelnemers tot en met 23 januari de tijd om te beslissen of ze het aanbod accepteren. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing