Zonnepanelenactie gemeente Heemskerk direct groot succes

Door: Jan Pronk

HEEMSKRERK - Zelf energie opwekken is een van de maatregelen die u kunt nemen om beter voor het milieu en voor uw portemonnee te zorgen. Na zeer drukbezochte bewonersavonden, waar ruim 700 bezoekers aanwezig waren, hebben in totaal ruim 800 inwoners een offerte voor de aanschaf van zonnepanelen opgevraagd.
Op de bewonersavonden heeft Duurzaam Bouwloket inwoners van de gemeente meer verteld over terugverdientijden, optimale dak-ligging, btw-teruggave en de voordelen van deze inkoopactie. Wilt u ook meer weten? Kijk dan op www.duurzaambouwloket.nl/actieheemskerk. Ook wanneer u niet aanwezig was op de bewonersavonden, bent u van harte welkom een offerte op te vragen.

Regionale aanbieders

Met deze actie biedt een collectief van regionale zonnepanelenleveranciers Greeny Bros., Solar Store en Visser Elektrotechniek inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen in te kopen en te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Wanneer u zich aanmeldt, maken zij een aanbod op maat, waarbij geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij u langskomt voor vakkundig advies. Tevens kunt u met dit aanbod de btw terugvragen bij de belastingdienst. Dit wordt binnen deze actie gratis verzorgd door een administratiekantoor.

Deelname

U kunt zich tot 8 april 2018 vrijblijvend inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actieheemskerk. Het actietraject gaat direct van start wanneer u zich inschrijft. Ook als u in de Beverwijkse Broekpolder woonachtig bent, kunt u meedoen aan deze actie.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing