Zorgmarkt in Kennemer Theater

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Op 1 juli organiseert ViVa! Zorggroep een zorgmarkt in het Kennemer Theater in Beverwijk. ’s Middags is de markt geopend van 16.00 tot 18.00 uur, ’s avonds kan het publiek van 19.00 – 21.00 uur terecht.

Tijdens deze markt staat de dienst Volledig Pakket Thuis (VPT) centraal. Martijn Bilars, teammanager, geeft een korte presentatie over dit arrangement van zorg en diensten. Als mensen graag thuis willen wonen en meer begeleiding en ondersteuning of zorg nodig hebben, kunnen ze met dit pakket zelf bepalen, welke hulp en service nodig is. Bilars over deze dienst: ‘VPT is een prima pakket van diensten, toegespitst op ieders persoonlijk wens. Zo kun je begeleiding krijgen bij je dagelijkse activiteiten of gaat iemand met je naar de tandarts of de kapper. Maar ook assistentie bij het wassen, aankleden, of hulp bij het schoonmaken van je huis zijn denkbaar. Er is veel mogelijk in dit pakket.’

Ook zijn er op deze markt nog een aantal andere presentaties en wel over de maaltijdservice, ‘Zorg op Afstand’ en ‘Trees’. Met Zorg op Afstand kunnen cliënten met een tablet direct en persoonlijk contact hebben met een professionele verpleegkundige. ‘Trees’ is een apparaatje dat een dementerende cliënt bij zich kan dragen waardoor de mantelzorg op een computer kan zien waar de cliënt zich bevindt. Ook is het mogelijk om contact met elkaar te hebben. Tevens is er een presentatie van ViVa! Elsanta, het nieuwe woonzorgcentrum van ViVa! Zorggroep in Beverwijk  

Naast deze presentaties zijn Senz, de ledenservice van ViVa! Zorggroep, ViVa! Actief (het welzijnsprogramma), thuiszorg, thuiszorgwinkel, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, gespecialiseerde verpleegkundigen, MaatjeZ, centrum voor mantelzorg, en medewerkers van de dagverzorging/dagbehandeling en de facilitaire dienst aanwezig.

Onder het genot van een drankje en een hapje kunnen bezoekers zich informeren over het veilig en vertrouwd thuis blijven wonen met alle zorg en service die er nodig is. Iedere bezoeker krijgt een leuke attentie mee naar huis!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing