Zwaar beschonken achter het stuur

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op de Waterlinie troffen videosurveillanten van de politie vrijdagmiddag rond 14:45 uur een slaperige automobilist aan in zijn auto. Tijdens het aanspreken van de man namen de politiemannen een zware alcohollucht waar. Daarom namen ze een blaastest af, waaruit bleek dat de slaperige man ernstig onder invloed van alcohol verkeerde. 

Omdat de man niet in zijn auto reed, maar geparkeerd stond, kreeg hij een rijverbod van achttien uren en verboden zij de man om te gaan rijden met zijn auto. De videosurveillanten waren er echter niet van overtuigd dat deze man zich daadwerkelijk aan het verbod zou houden. Samen met politiemensen uit Beverwijk wisten zij binnen een half uur deze man aan te houden, toen hij op de A9 reed.

De man werd meegenomen naar het politiebureau, waar uit de ademanalysetest bleek dat hij zo ernstig onder invloed verkeerde, dat zijn rijbewijs direct werd ingevorderd. Tegen hem is proces-verbaal gemaakt en zijn rijbewijs is hij voorlopig kwijt. Behalve het proces-verbaal kreeg de man nog een fikse prent mee voor het rijden tijdens een rijverbod.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl