Zwemvierdaagse in Sportfondsenbad Beverwijk

Door: Ab Jenema

IJMOND - Ook dit jaar wordt de winterse editie van de Zwem4daagse georganiseerd in een sfeervol en prachtig verlicht Sportfondsenbad Beverwijk. Hét evenement voor zwemliefhebbers en iedereen die graag banen zwemt.

Van 29 december  t/m 5 januari 2017 hebben zwemfans wederom de kans om een sportieve prestatie neer te zetten door iedere dag een bepaalde afstand te zwemmen. De kortste afstand, 250 meter, is bedoeld voor kinderen en senioren (65+) en de overige deelnemers zwemmen 500 meter. Uiteraard kunnen deelnemers er ook voor kiezen om meer banen te zwemmen. “Wanneer deelnemers vier dagen op rij hun banen gezwommen hebben, dan ontvangen ze de felbegeerde medaille.” vertelt Harry Knevel. “Maar de Zwem4daagse duurt vijf dagen in Beverwijk en dit geeft mensen de ruimte om een dag te missen of juist extra meters te kunnen maken.” vervolgt Knevel.

De Winter Zwem4daagse is voor iedereen die minimaal in het bezit is van een A-diploma. Dus kom ook gezellig met het hele gezin, vriendjes, vriendinnetjes zwemmen in de Kerstvakantie.

Om mee te kunnen doen, is het mogelijk om tot uiterlijk 30 december in te schrijven en de kosten zijn € 12,00 per persoon. (inclusief Kerst attentie, een heerlijke oliebol op 30 december en de welverdiende medaille)

Het zwembad is speciaal geopend voor deelnemers van de Zwem4daagse.  Kijk voor de juiste tijden op www.sportfondsenbadbeverwijk.nl

 

Dus schrijf snel in en maak van de Kerstvakantie een spetterend zwemfestijn. Inschrijven is mogelijk bij de receptie van het Sportfondsenbad Beverwijk of online via www.zwem4daagse.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing