Zondag

00:00 - 02:00 uur: Relax

Na een vermoeiende dag is het heerlijk genieten van de allermooiste romantische muziek bij Radio Beverwijk. Elke avond tussen 23:00 en 02:00 uur (zaterdag en zondag vanaf 00:00 uur) is er een aangename muziekmix voor iedereen die nog even wil of moet wakker blijven. De mooiste nummers, met zorg geselecteerd en non-stop gedraaid.

02:00 - 04:00 uur: Terug Naar Tachtig

De beste muziek uit de jaren 80 non-stop.

04:00 - 07:00 uur: Digitale Non-Stop Nacht

Elke nacht brengt Radio Beverwijk een aangename muziekmix voor iedereen die 's nachts wakker wil blijven. De digitale non-stop nacht, met alleen de beste muziek van toen en nu.

08:00 - 09:00 uur: Coolkids

Coolkids brengt elke zondagochtend vermaakt voor de jongste luisteraars van Radio Beverwijk. Er wordt kindermuziek gedraaid, er is een sprookje te horen en naar mate het uur vordert wordt de muziek meer geschikt voor de iets oudere kinderen.

09:00 - 10:00 uur: Hollandse Medleys

De opwarmer voor Goedemorgen IJmond is er tussen negen en tien uur in de morgen. In dit programma wordt een keuze gemaakt uit de vele Nederlandstalige en instrumentale medley's. De medley's worden non-stop gedraaid.

10:00 - 12:00 uur: Goedemorgen IJmond

Een programma voor de liefhebber van nederlandstalige muziek. Elke aflevering wordt gestart met een medley, gevolgd door "Weet je nog wel oudje"; drie oude platen opgezocht door presentator Ab Jenema. Gedurende de twee uren worden er verzoekplaten gedraaid die door de luisteraars zijn aangevraagd; Nederlandstalig of instrumentaal. Als rode draad door het programma heen het spreekwoordenspel met kans op een wekelijks prijzenpakket. Voor de donateur van de week is er een prachtige bos bloemen.

12:00 - 14:00 uur: De Muzikale Tijdreis

Elke week presenteert Rina Haver de mooiste muziek vanaf de jaren '50 tot vandaag. Vaste ingrediënten zijn de spreuk van de week, de nieuwsflitsen en het spel ''de radioroulette'', waarmee diverse prijzen te winnen zijn. Technicus Jeroen Koopman zorgt ervoor dat de platen gestart worden. Hij maakt bovendien elk uur ook eenmaal zijn eigen keus.

14:00 - 16:00 uur: Happy Hours

Gezellige muziek op de zondagmiddag.

16:00 - 18:00 uur: IJmond Sport

Op zondagmiddag wordt,  in samenwerking met de collega's van Heemskerk FM en Seaport FM, de regionale sport uitgebreid belicht in IJmond Sport, een 4 uur durend informatief sportprogramma met de nadruk op sporten en sporters uit de IJmond. Van voetbal tot sjoelen en van basketbal tot tafeltennis, alles komt voorbij. Tevens worden er ook uitgebreide interviews gehouden met sporters en/of verenigingen uit Beverwijk, Heemskerk, IJmuiden en omgeving. (In de zomermaanden wordt het programma IJmond Sport niet uitgezonden. In plaats daarvan is muziek uit de IJmond te horen, met tussendoor de Radio Beverwijk Agenda.)

18:00 - 20:00 uur: Kennemer Muziekfabriek (herhaling)

Twee uur lang staat de muziek uit de regio Kennemerland centraal. Speel je zelf in een band of ben je solo actief op muzikaal gebied en kom je uit Beverwijk of omgeving? Stuur dan je materiaal naar Radio Beverwijk, Postbus 90, 1940 AB in Beverwijk ter attentie van De Kennemer Muziekfabriek. De muziek zal dan worden opgenomen in de steeds groter wordende collectie regionale muziek, die tijdens dit programma op een erepodium staat. Dit programma wordt live uitgezonden op zaterdag tussen 12:00 en 14:00 uur, de herhaling is te horen op zondag tussen 18:00 en 20:00 uur.

20:00 - 21:00 uur: Lijstenbrij

Wekelijks programma met een hitparade centraal uit Nederland, Engeland of Amerika. Frank Koning en Evert Vermeer loodsen u door de hitlijst heen en larderen het geheel met wetenswaardigheden en nieuwsfeiten.

21:00 - 23:00 uur: De Redder In De Nood Show

Ruud Jansen redt oude bandopnames en oud vinyl van de vergetelheid. Muziek waarvan je wilt dat je die veel eerder gehoord zou hebben.

23:00 - 24:00 uur: Van Fonautograaf Tot Mp3

Serie radioprogramma's over de geschiedenis van het opgenomen geluid, muziek en radio. Met authentieke historische opnames en leuke wetenswaardigheden over de geschiedenis van de geluidsregistratie. Samenstelling en presentatie: Daan de Vries Jr.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing