Agenten in opleiding doen aanhouding

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Twee politiestudenten hebben dinsdagmiddag tijdens hun examen 'noodhulp' twee mannen aangehouden. Tijdens dit examen reageren de studenten op meldingen van de meldkamer, maar ze houden ook de omgeving in de gaten.  

Rond 15:00 uur zagen de aspiranten op de Büllerlaan een voertuig rijden met een grote ster in de voorruit. De twee agenten in opleiding besloten de bestuurder hierop aan te spreken. Op het Frank Sinatraplein werd het voertuig aan de kant gezet.

De bestuurder kon geen identiteitsbewijs tonen en werd hierop gefouilleerd. Tijdens deze fouillering vonden de studenten zwaar illegaal vuurwerk in de kleding van deze man; een 29-jarige inwoner van Uitgeest. Ook was er naast de bestuurder nog een bijrijder aanwezig; dit was een 31-jarige man uit Den Haag.

De personenauto is vervolgens verder doorzocht. In het voertuig werden materialen gevonden die gebruikt worden bij het opzetten van een hennepkwekerij. Ook werd een groot geldbedrag gevonden. Beide mannen zijn aangehouden en de politie zal de zaak verder onderzoeken. De twee politiestudenten zijn uiteraard geslaagd voor dit examen.

Meer informatie over het examen van de politie is op Facebook te vinden.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing