Albert Heijn Wijkerbaan even dicht voor verbouwing

Door: Jan Pronk

De allereerste winkel van Albert Heijn in Beverwijk. Deze foto is afkomstig van Stichting Albert Heijn Erfgoed,

Beverwijk – De Albert Heijn in winkelcentrum Wijkerbaan wordt volledig vernieuwd. De verbouwing start op dinsdag 14 mei om 17:00 uur met de tijdelijke sluiting van de winkel. "Twee weken later, op dinsdag 28 mei, gaan we om 11:00 uur weer open", zegt supermarktmanager Ron Kruk. Het wordt een gezellig openingsfeest. De bekende hamster komt langs, een barista schenkt heerlijke koffie, een dj zorgt voor muziek en in de winkel zijn proeverijen. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. "Wij hopen al onze klanten bij de opening te zien."

Woensdag 29 mei viert Albert Heijn Wijkerbaan wederom een gezellig feest. Dan zijn er leuke kinderactiviteiten zoals schminken en staat er voor de deur een springkussen.                                                                                                                               
Vers en voordeel

De vernieuwde Albert Heijn is overzichtelijk ingedeeld en heeft een gloednieuw serviceplein met onder andere een mooi aanbod bloemen en planten. Het versassortiment zal groter zijn, ook van bijvoorbeeld tapas. Klanten kunnen bij Albert Heijn Wijkerbaan straks snel en gemakkelijk boodschappen doen. "Ook als het gaat om voordeel. Zo komen alle belangrijkste Bonusaanbiedingen in een actiestraat. Handig, want voordeel valt zo niet meer te missen", aldus de supermarktmanager. Tijdens de verbouwingsperiode ben je welkom bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Beverhof 37 in Beverwijk en in Heemskerk Rijksstraatweg 40 en Europassage 21.

100 jaar in Beverwijk

Albert Heijn opende de eerste winkel in Beverwijk op 1 december 1923. Dit filiaal vestigde zich destijds aan de Breestraat 54, hoek Zeestraat. Ron Kruk: "Albert Heijn zit dus al meer dan een eeuw in Beverwijk! Onze winkel kwam in 1968, vlak na de start van winkelcentrum Wijkerbaan. Toen hadden we een plek aan de Büllerlaan. Sinds 2011 vind je ons op de huidige locatie, en straks ook nog eens met een hele mooie supermarkt!"

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing