Banenzwemmen kan weer, zien we je gauw?

Door: Ab Jenema

IJMOND - Yes het is zover, het Sportfondsenbad Beverwijk is weer open gegaan op woensdag 19 mei voor het banen zwemmen. Het bericht van premier Rutte dat de binnenzwembaden eindelijk weer open mochten is een opluchting voor alle sportieve zwemmers Wij zijn er klaar voor om onze (vaste) en nieuwe klanten te verwelkomen. We kunnen nu bij de start door alle corona maatregelen nog niet alles aanbieden. Nu is er de mogelijkheid om alle dagen banen te zwemmen en er worden zwemlessen aangeboden.

Nieuw is dat ook alle snorkel lessen weer gegeven mogen worden. Er worden extra privé zwemlessen op zondag en door de weeks gegeven, om zo een tussensprint te maken naar je zwem diploma. Bij deze gedeeltelijke opening spelen meerdere factoren een rol. Vanzelfsprekend dient de 1,5 meter afstand in acht genomen te worden en moeten bezoekersstromen gereguleerd worden. Tevens worden er extra hygiëne-maatregelen getroffen, want de gezondheid en veiligheid van bezoekers en medewerkers is van groot belang.

Het openingsrooster is op meerdere punten aangepast, kijk op de website om te zien wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast is reserveren verplicht, om teleurstellingen te voorkomen, we mogen maar 30 banenzwemmers tegelijk binnen laten. Het reserveren kan via de website. www.sportfondsenbadbeverwijk.nl

De medewerkers van het zwembad hebben er ontzettend veel zin in en kunnen niet wachten om de zwemmers en alle les kinderen weer te mogen ontvangen. We hebben jullie enorm gemist. Zien we je gauw in het Sportfondsenbad Beverwijk?

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing