Beleef de zomervakantie bij Bibliotheek IJmond Noord

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Het is zomervakantie! In en rondom de bibliotheek zijn er deze vakantie talloze activiteiten te beleven. Kom luisteren, bouwen, beleven, ontdekken, kijken, maken en lezen.

Zomerleesbingo

Blijf lekker lezen deze zomervakantie en scoor een leuke verrassing door mee te doen aan de Zomerleesbingo! De Zomerleesbingokaart is verkrijgbaar in de bibliotheek of te downloaden via bibliotheekijmondnoord.nl. Op de kaart staan verschillende vakjes die verwijzen naar de bibliotheek.
Kinderen kunnen als er vijftien vakjes afgekruist zijn tussen 25 juli en 4 september een leuke verrassing ophalen bij de informatiebalie in de bibliotheek in Beverwijk of Heemskerk. Neem wel de bingokaart mee! Stuur een leuke leesfoto in naar [email protected] en maak kans op een leuke prijs! 

Op vakantie in de bieb!

Op maandag- en woensdagmiddagen van 14:00 – 15:00 uur is er van alles te doen op de 100-talenten-jeugdafdeling in de bibliotheek in Beverwijk. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen er gratis meedoen aan activiteiten zoals een Dolfje Weerwolfje-middag, bouwchallenge, vogelquiz en pixelsleutelhangers maken. We maken het programma voor de week erna steeds op Facebook en Instagram bekend.

TalentenLab Doe-het-zelf

In de bibliotheek in Heemskerk mag je tijdens de zomervakantie elke woensdagmiddag tussen 13:15 en 16:45 uur zelf aan de slag met spelmaterialen die daar klaarliggen, zoals Kapla en MagnaTiles.

Voorlezen op Landgoed Rorik

Kinderen van 2 tot 7 jaar en hun (groot)ouders zijn iedere woensdag tijdens de zomervakantie van 19:00 tot 19:30 uur van harte welkom bij het voorlezen op de camping van Landgoed Rorik. 

Kinderboekenbios

Kom vrijdag 5 augustus om 15:00 uur gezellig kijken naar een verfilmd boek op de 100-talenten- jeugdafdeling in vestiging Beverwijk. Dit keer heeft Maura de film uitgekozen. De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. (Groot)ouders zijn ook van harte welkom!

Fun in the Sun

Van 1 t/m 5 augustus vindt tussen 10:00 en 13:00 uur Fun in the sun plaats, een week bomvol gratis activiteiten voor kinderen tot 16 jaar. Meld je aan via Noord-Holland Actief: www.noordhollandactief.nl. Fun in the sun is een samenwerking tussen MET Heemskerk, Cultuurhuis Heemskerk en Bibliotheek IJmond Noord.

Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekijmondnoord.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing