Boekpresentatie DoenDenkers op zondag 24 oktober in Boekhandel 'De Broedmachine' in Beverwijk

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Jordi Ramon en zijn vrouw Jacqueline hadden 3 restaurants en een bed & breakfast in aanbouw toen de lockdown begon. In een paar weken raakte het stel door de pandemie alles kwijt wat ze na jaren snoeihard werken hadden opgebouwd.

Een wandeltocht van 1600 kilometer dwars over de Pyreneeën tijdens de wereldwijde lockdown gaf hen vernieuwde energie om door te zetten In het boek DoenDenkers beschrijft Jordi wat hen de kracht gaf om op te staan en door te gaan.. 

Niet alleen de drie restaurants en de bed&breakfast verdwenen als sneeuw voor de zon. In het kielzog daarvan ook nog hun huis. Toen kwam Jacqueline met een bijzonder voorstel: 'We doen alles wat we nog over hebben weg en we gaan op pelgrimstocht naar Santiago de Compostella'.  En ze deden het.

Onderweg kwamen ze nagenoeg niemand tegen, alleen zichzelf. Het leverde veel inzichten op en een bijzonder en inspirerend boek: DoenDenkers. Een boek voor iedereen die niet wil blijven hangen in denken, maar echt iets wil doen. En ook voor iedereen die iets wil loslaten, maar niet weet hoe.

Boekpresentatie:
Zondag 24 oktober om 15.30 uur
De Broedmachine
Parallelweg 7 Beverwijk

Wil je er bij zijn, meld je dan aan via www.teth.nl  


Meer over het boek is te lezen op de website www.doendenkers.online

Titel: 'DoenDenkers'

Auteur: Jordi Ramon

ISBN: 9789493191792

Prijs: €20 inclusief verzendkosten

Onder andere hier te bestellen: https://libris.nl/boek?authortitle=jordi-ramon/doendenkers--9789493191792#

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing