Burenhulporganisatie Buuv wordt vrijwilligersplatform BeverwijkHeemskerkvoorelkaar.nl

Door: Ab Jenema

IJMOND – Burenhulpwebsite Buuv is vanaf december vrijwilligersplatform BeverwijkHeemskerkvoorelkaar.nl. Dit is de gezamenlijke website van de Vrijwilligerssteunpunten van Beverwijk en Heemskerk. Op deze website kan iedereen terecht die op zoek is naar burenhulp, naar vrijwilligers en naar vrijwilligerswerk bij organisaties en clubs.

De gemeente Haarlem lanceerde 10 jaar geleden de burenhulpwebsite Buuv. Kort daarna was de site ook actief in Beverwijk en Heemskerk. Eind 2018 droeg de gemeente Haarlem het beheer van Buuv https://www.ijmond.buuv.nu over aan de landelijke organisatie NLvoorelkaar (https://www.nlvoorelkaar.nl)
En dit had gevolgen voor Beverwijk en Heemskerk

Vrijwilligerswerk op één website
De gemeenten Beverwijk en Heemskerk kiezen ervoor om Buuv volledig op te nemen in BeverwijkHeemskerkvoorelkaar.nl. Daardoor vind je voortaan alle vormen van vrijwilligerswerk op één website. Ondersteund vanuit de vrijwilligerssteunpunten in Beverwijk en Heemskerk.

Buuv stopt
Buuv stopt dus helemaal in Beverwijk en Heemskerk. 780 geregistreerde Buuv-ers ontvangen binnenkort meer informatie van de vrijwilligerssteunpunten. We doen ons best om de overstap naar de burenhulpmodule van BeverwijkHeemskerkvoorelkaar.nl zo soepel mogelijk te maken.  

Voor info en alle vragen op het gebied van vrijwilligerswerk en burenhulp:

·         Steunpunt Vrijwilligers Beverwijk (0251-300333).

·         Steunpunt Vrijwilligers Heemskerk (0251-731700).

·         Of bezoek de website. https://www.beverwijkheemskerkvoorelkaar.nl

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing