Camerabeelden van overval op Papillon

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - De politie is op zoek naar getuigen van de gewapende overval op avondwinkel Papillon, afgelopen donderdag. Twee mannen drongen, gewapend met een vuurwapen, de winkel binnen en bedreigden de aanwezige medewerkster. Mediapartner RTVNH heeft camerabeelden van de overval gepubliceerd. 

De overval vond plaats rond 23:15 uur. De daders gingen er met een onbekend geldbedrag te voet vandoor in de richting van de C.H. Moensstraat. Door getuigen is een klein model auto hard zien wegrijden vanaf de C.H. Moensstraat richting Kees Delfsweg. De politie zoekt mensen die de overval zelf hebben gezien, maar ook mensen die de auto hebben zien wegrijden. Mogelijk kunnen zij waardevolle informatie verstrekken over de daders.

In de winkel hangen twaalf camera's, volgens eigenaar Wouter Vendel waren die camera's de laatste jaren voldoende afschrikwekkend om overvallers buiten de deur te houden. De overvallers die donderdagavond hun slag sloegen, waren gemaskerd. Men hoopt op basis van de duidelijke camerabeelden tips te krijgen over de daders, wellicht door mensen die hun kleding herkennen. De politie is bereikbaar op nummer 0900 8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook; bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing