Dansen op Moederdag bij CaboCubaJazz

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Melancholie van de Kaapverdische eilanden gemengd met een flinke portie opzwepende Cubaanse rumba, salsa en avontuurlijke jazz. Het komt allemaal samen in de muziek van CaboCubaJazz. Zondag 12 mei vieren ze Moederdag én sluiten ze het seizoen van Jazzclub Laurentz af in Heemskerk.  

Het begon ooit met de voorliefde voor de Cubaanse en Kaapverdische muziek van percussionist Nils Fischer. Het resultaat is CaboCubaJazz; een mix van Cabo (Kaapverdië) en Cuba. Inmiddels heeft internationale groep twee albums uitgebracht en traden ze onder meer op het Havana Jazz Festival, Borneo Jazz en North Sea Jazz op. Volgens Fischer, behalve musicus ook docent aan kunstvakhogeschool Codarts in Rotterdam, is hun voornaamste kracht de energie en levensvreugde die ze uitstralen. Daarnaast is hun muziek ook van hoog artistiek niveau. Het publiek, dat hun drijfveer is, kan er zowel met volle toewijding naar luisteren, alsmede heerlijk op dansen. 

Kaarten kopen voor dit concert, of benieuwd naar andere concerten? Kijk op www.podiumlaurentz.nl. Podium Laurentz is te vinden aan de A. Verherentstraat 1 in Heemskerk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing