De Bazaar officieel erkend leerbedrijf

Door: Ab Jenema

IJMOND - De Bazaar is tot erkend leerbedrijf benoemd door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). En daar is de Bazaar blij mee!

Waarom vindt De Bazaar het belangrijk een erkend leerbedrijf te zijn?
De Bazaar vindt het belangrijk om te investeren in toekomstig personeel. Het geeft flexibele versterking van een team, maar er komt ook altijd een frisse wind aan kennis en ideeën binnen. De Bazaar krijgt ook regelmatig verzoeken binnen voor een stageplaats. Het is een win-win situatie; de leerling kan de benodigde ervaring opdoen en wij kunnen onze kennis overdragen en hebben extra hulp.

Faciliteiten

De Bazaar is er trots op dat ze aan voorwaarden voldoen die het SBB stelt, zoals:

·                    Een geschikte werkplek

·                    Indien nodig persoonlijke beschermingsmiddelen

·                    Vertrouwenspersoon

·                    Bedrijfshulpverlening

·                    Beveiliging

·                    Gedragsregels

·                    Begeleiding van de stagiaire

 

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, schuilt er achter De Bazaar een professionele organisatie met diverse afdelingen, zoals een afdeling Marketing, een financiële administratie, de afdeling Verhuur, Terreinbeheer en de afdeling Facilitair. Diverse disciplines waar veel te leren valt!

Op de afdeling Marketing en de afdeling Terreinbeheer werken momenteel al stagiaires en half november starten er 2 stagiaires op de afdeling Facilitair. Dus stagiaires van Nederland, jullie zijn welkom!

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing