De Groene Ezel veilt voor drie goede doelen.

Door: Ab Jenema

IJMOND - Op zaterdag 18 maart organiseert Kringloopwinkel Heemskerk De Groene Ezel haar jaarlijkse veiling. De opbrengst gaat, net als andere jaren, naar doelen in Nederland.  De doelen van dit jaar zijn gekozen uit een tiental doelen die waren voorgedragen door medewerkers van de Groene Ezel.

De gelukkige organisaties, die ieder een derde van de opbrengst krijgen, zijn:

Stichting Speelotheek Speeliomare. Deze stichting leent speelgoed uit aan gehandicapte kinderen. De bijdrage wordt straks gebruikt om het vaak zeer kostbare speelgoed te kunnen aanvullen. Zie voor informatie: www.speeliomare.com.

Stichting Hulphond Nederland. Mensen met fysieke of visuele of andere beperkingen kunnen door een hulphond weer gemakkelijker meedoen aan de maatschappij. Zie voor meer informatie: www.hulphond.nl.

Stichting Jarige Job. Deze stichting zorgt ervoor, in samenwerking met de voedselbank, dat ook arme kinderen hun verjaardag kunnen vieren. Zie voor meer informatie: www.stichtingjarigejob.nl

Op de veiling gaan bijzondere items onder de hamer. Op de zeer fraaie veilinglijst staan 120 items die voor een zeer kleine prijs bij opbod verkocht worden. Op www.degroeneezel.nl staat de veilinglijst en kunt u alle items goed bekijken.

Donderdag  (16 maart) en vrijdag (17 maart) zijn er kijkdagen van 12.00 tot 16.00 uur.

Op zaterdag 18 maart is ieder welkom vanaf 10.00 uur en de veiling start om 11.00 uur.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing