Estér y Alain in Cafe Camille op zondag 21 april 15:00 uur. Toegang is gratis.

BEVERWIJK - Alain en Ester speelden eerder samen in de groep los Dolores. Na een aantal jaren pauze hebben zij elkaar weer gevonden. Inmiddels spelen zij een repertoire dat zich uitstrekt over de halve wereld. Van uitbundige Flamenco, Portugese fado, geestige Mexicaanse liedjes, Argentijnse Zamba, zwoele Son Cubano tot Braziliaanse Bossa Nova. 

Ester: “ik houd ontzettend van Alains’ gitaarspel! Hij is niet alleen een begenadigd flamenco gitarist, maar speelt net zo makkelijk andere genres. Onze passie voor deze zo diverse muziekstijlen komt tot leven in de studio en wordt magisch wanneer gespeelt voor publiek”.

Alain over Ester: "Vanaf de eerste keer dat ik Ester hoorde zingen was ik verliefd op haar stem. Zuiver, mooi, en met een lach erin. Ik word er altijd vrolijk van. Er zijn sowieso maar weinig zangers in Nederland die accentloos Spaans kunnen zingen. Zij spreekt de taal vloeiend en dat hoor je. Ook aan de interpretatie. Ze weet wat ze zingt en vertolkt dat ook echt. Ook haar Braziliaanse bossa’s en Portugese Fado’s zijn geweldig”.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing