Expositie ‘De Magie van het Onvoorspelbare’ bij fotografiecentrum ISOO

Door: Jan Pronk

Foto Mario Letschert

BEVERWIJK - 9 april 2022 is de start van de expositie ‘De Magie van het Onvoorspelbare’ van Mario Letschert bij fotografiecentrum ISOO in Beverwijk.

Fotokunstenaar Mario Letschert ontdekte zijn passie voor fotografie in de jaren ‘80. Tijdens zijn opleiding tot fotograaf kwam hij erachter dat het onvoorspelbare een grote uitdaging was die hij ten volle aan wilde gaan.

De magie van druppels en het avontuurlijke van rook, is voor Letschert de reden geweest om zich verder te verdiepen in deze materie. Voor de lens een druppel fotograferen, die niet van te voren vertelt hoe deze zich gaat vormen, vindt hij fascinerend. Door gebruik te maken van verschillende vloeistoffen en materialen, komen de druppels tot leven in een fascinerend kleurenspel en tonen zij hun prachtige onvoorspelbaarheid.

“Geduld is een schone zaak”, volgens Mario Letschert. “Slechts enkele foto's van de duizenden die ik geschoten heb, zijn het echt waard om op de wand tentoongesteld te worden.”

Kom deze bijzondere vorm van fotografie zelf bekijken op de zaterdagen van 13.00 – 16.00 uur van 9 april tot en met 21 mei 2022 in het fotografiecentrum ISOO aan het Stationsplein 46B in Beverwijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing