Expositie in de Kunst OntmoetingsPlek van Wijk aan Zee (Kop van WaZ)

Door: Ab Jenema

“De lijn tussen kunst en kitsch wordt steeds vager. Als kunstliefhebber kun je je afvragen of dit een goed iets is. Wat ieders mening hierover ook mag zijn: in de Kop van WaZ vertonen wij louter kunst, goede kunst.

Onze expositie “Voorjaarsvibraties” is hier een sprekend voorbeeld van met de exposanten Hans de Bruijn, Gea Nagel en Mariet Molenaar. Zij tonen een eclectisch geheel van werken variërend van fotokunst door Hans de Bruijn, die in 2022 met zijn expositie “Dorpelingen” behoorlijk wat stof deed opwaaien, tot Mariet Molenaar, een autodidact met meer gevoel in haar schilderen dan zou mogen in éen persoon. Daarnaast prijzen we onszelf uitermate gelukkig dat een coryfee in de kunstwereld als Gea Nagel ook werken vertoont in deze expo. Haar schilderijen springen van het canvas af en omhelzen je als een betekenisvolle bekende die je na een tijd weer eens ontmoet.

Al met al is “Voorjaarsvibraties” meer dan een kijkje waard.
De expositie loopt in april en mei en heeft een feestelijke opening vanaf 17.00 uur op zaterdag 6 april in de Kop van WaZ, Voorstraat 12 te Wijk aan Zee.”

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing