Gratis online lezing ‘Op weg’ – Reizen in boeken

Door: Ab Jenema

IJMOND - Speciaal voor senioren: elke maandagmiddag een gratis inspirerende online lezing of gezellige online workshop! Je volgt de workshop of lezing thuis op je eigen computer of tablet. Op 26 april nemen oud-leraar Nederlands Jaap Tesselaar en voormalig stadsdichter Isa van Klaveren je van 14.00 – 15.00 uur mee op weg langs literatuur van vroeger en nu waarin reizen centraal staat. Isa en Jaap hebben weer een grote stapel boeken ter bespreking klaarliggen om jouw reislust aan te wakkeren voor een mooie, al dan niet fictieve reis.
Voor het eerst nodigen we ook de deelnemers uit om zelf een bijdrage te leveren. Heb je een favoriet boek over een reis of een reiziger die wat jou betreft niemand mag missen, dan krijg je aan het eind van de sessie twee minuten spreektijd om dat boek kort en krachtig voor het voetlicht te brengen. Wil je dit graag? Vermeld dan bij je inschrijving dat je een boek wilt presenteren en welke dat is!

 

Schrijf je gratis in op https://www.bibliotheekijmondnoord.nl    (zie daar de agenda).

Je ontvangt op de dag van de workshop rond 10.30 uur een e-mail met de inloggegevens.
Heb je om 11.00 uur nog niets ontvangen, kijk dan in je spambox.


De online lezingen en workshops in de serie Lente op ’t plein zijn cadeautjes van Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kennemer Theater en Stichting Welzijn Beverwijk.
Want in deze sombere tijd kunnen we wel een opkikkertje gebruiken.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing