Gratis training: Succesvol starten als ondernemer in Beverwijk

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK – Ben je net gestart met ondernemen of heb je plannen om een eigen onderneming te starten? Neem dan op donderdag 28 maart deel aan de gratis training ‘Succesvol starten als ondernemer’ in het Stadhuis van Beverwijk. De training wordt verzorgd door het Startersloket van de gemeente Beverwijk.

Niek Wijmenga, wethouder terrassen, detailhandel en de markt: “Ondernemers spelen in Beverwijk een belangrijke economische rol, ze zorgen voor dynamiek en werkgelegenheid. Daarom willen we startende ondernemers of mensen die plannen hebben om een eigen onderneming te starten ondersteunen, zodat zij de sprong in het diepe durven wagen en hun slagingskans kunnen vergroten.” De wethouder opent 28 maart de bijeenkomst op het Stadhuis.

Stap voor stap richting de start van jouw bedrijf
De training is bedoeld voor startende of oriënterende ondernemers die hulp wensen bij het starten van een eigen bedrijf. Tijdens de training van 19.00 tot 21.30 uur neemt het Startersloket je stap voor stap mee richting de start van jouw bedrijf.

Tips en antwoord op je vragen
Daarbij komen alle zaken aan bod waarmee je rekening moet houden bij het starten van je eigen bedrijf. Zoals kritische succesfactoren, jouw eigenschappen als ondernemer, jouw bedrijfsidee en hoe jij je kunt onderscheiden. Maar ook: hoe je zorgt voor een onweerstaanbaar aanbod? Welke netwerkmogelijkheden er zijn in Beverwijk? Hoe kun jij je bedrijf organiseren? En hoe bepaal je je uurtarief? Je krijgt waardevolle tips en kunt jouw persoonlijke ondernemersvragen stellen.

Netwerken na afloop
Na afloop van de training is er gelegenheid tot netwerken. Je ontmoet deze avond gelijkgestemden en kan direct aan jouw netwerk werken in de gemeente Beverwijk.

Ben jij erbij? Meld je gratis aan
De bijeenkomst is gratis voor inwoners van de gemeente Beverwijk. Meld je aan via het formulier op de website van het Startersloket: beverwijk.nl/training-ondernemen. Je ontvangt een bevestiging van jouw registratie.

Alvast meer weten?
Wil je alvast meer weten over het starten van je eigen bedrijf? Op de website van het Startersloket, beverwijk.startersloket.nl, vind je veel informatie, waaronder een handig stappenplan. In 20 stappen krijg je inzicht in de belangrijkste onderwerpen voor jouw startende onderneming.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing