Het leukste en sportiefste zwemevenement voor de hele familie ! De Zomer Zwem4daagse!

Door: Jan Pronk

Beverwijk – In het prachtige 50-meterbad van het Sportfondsenbad Beverwijk organiseren we de zoals ieder jaar de Zomer Zwem4daagse. Het evenement voor zwemliefhebbers en voor iedereen die graag banen zwemt.

De medewerkers van het zwembad hebben er zin in want de vlaggetjes van de Zwem4daagse hangen al in de entreehal en in de zwemzaal. We zijn er helemaal klaar voor! Wanneer is het zwembad geopend voor de Zomer zwem4daagse? Van maandag 22 augustus t/m vrijdag 26 augustus tussen 17.00-19.00 uur, heb je de kans om een sportieve prestatie neer te zetten. Voor kinderen en senioren is de minimale afstand 250 meter per dag, de overige zwemmers moeten minimaal 500 meter per dag zwemmen. Na 4 dagen banenzwemmen, ligt je mooie medaille klaar, maar 5 dagen zwemmen mag natuurlijk ook. Om deel te kunnen nemen is minimaal een A diploma verplicht.

Inschrijven kan via www.zwem4daagse.nl of bij de receptie van het Sportfondsenbad Beverwijk. De prijs is € 13,95 voor 5 dagen zwemmen inclusief je prachtige medaille, en een GRATIS coole ijsbon in te leveren bij de horeca in het zwembad. Dus kom lekker zwemmen met je hele familie, vriendjes en vriendinnetjes tijdens de Zomer Zwem4daagse. Schrijf snel in. Je bent van harte welkom op dit spetterende zwemfeest. www.sportfondsenbadbeverwijk.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing