Informatie kopers nieuwbouw Merwedestraat

Door: Raimond Bos

BEVERWIJK - Voor woningbouwproject 'Het Startpunt' wordt een informatiemiddag georganiseerd. Potentiële kopers kunnen hier informatie krijgen over de nieuw te bouwen woningen, hoe men zelf de woning kan samenstellen en de financieringsmogelijkheden. Iedereen die belangstelling heeft voor een woning in dit project aan de Merwedestraat kan op zaterdag 1 februari 2014 tussen 14:00 en 16:00 uur langs komen bij bouwbedrijf PMeijer.

Op de plek waar enkele jaren geleden de Citroëngarage werd gesloopt bouwt NewBouw in opdracht van woningcorporatie WOONopMAAT 12 zeer betaalbare eengezinswoningen. NewBouw is een initiatief van bouwer en ontwikkelaar PMeijer, waarmee men inspeelt op de veranderingen in de woningmarkt en de wensen die kopers tegenwoordig hebben. De 12 woningen worden gebouwd volgens Collectief Particulier Zeggenschap (CPZ), hetgeen wil zeggen dat de kopers veel zeggenschap krijgen over het eindresultaat. Deze keuzevrijheid brengt echter zelden extra kosten met zich mee. Met behulp van de online woonconfigurator kunnen de kopers zelf beslissen over de gewenste breedte van de woning, het type dak, de indeling van de ramen, de kleur van de gevelstenen en de eventuele plaatsing van een uitbouw of dakkapel.

Uitgebreide informatie over het project is te vinden op http://www.newbouw.nl/woningbouw/startpunt. Belangstellenden zijn welkom op zaterdag 1 februari 2014 tussen 14:00 en 16:00 uur in het kantoor van bouwbedrijf PMeijer aan de Noorderkade 12.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing