Interactief tafelbeeldscherm voor kinderboerderij De Baak

Door: Ab Jenema

IJMOND – Vrijdag 16 december om 15:30 uur onthult wethouder J. Dorenbos een interactief tafelbeeldscherm op kinderboerderij De Baak. Kinderboerderij De Baak is de eerste kinderboerderij van Nederland die een tafelbeeldscherm in gebruik neemt.

 

Interactief en multifunctioneel

Het tafelbeeldscherm is een aanvulling op het educatieve programma dat al jaren draait op de kinderboerderij en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kunnen er diverse spellen (memory, puzzels, sorteerspellen e.d.) op gespeeld worden en is het mogelijk om er foto’s op af te beelden. Ook kan de kinderboerderij er educatieve informatie op weergeven. De programma’s in de tafel worden periodiek aangepast aan de tijd en het seizoen van het jaar of aan andere actualiteiten.

 

Mogelijk gemaakt door donaties

Mede door een donatie van deurwaardersbedrijf Snijder en donaties in de melkbus op de kinderboerderij, is het mogelijk gemaakt om het beeldscherm aan te schaffen.

 

Iedereen is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de onthulling en om de mogelijkheden van de het tafelbeeldscherm te ervaren.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing