Kennismaken met een sport via JouwSportPas

Door: Jan Pronk

Foto : Jeu de boules fit en vitaal

IJMOND - Ben jij of je gezinslid op zoek naar een nieuwe sport of sportvereniging? Of vind je het leuk om meer te sporten? Schrijf je dan nu in voor JouwSportPas (JSP) blok 3! Kies een sport, schrijf je in en doe vervolgens 2 tot 4 keer mee bij een vereniging of sportorganisatie. Een uitgelezen kans voor jong en oud om vrijblijvend kennis te maken met een sport naar keuze. Inschrijven voor JSP blok 3 doe je op www.noordhollandactief.nl bij de categorie JouwSportPas.

Iedereen die in de gemeente Castricum of Heemskerk woont of naar school gaat, kan gratis of voor maximaal €5,50 twee tot vier lessen volgen bij één van de deelnemende verenigingen of sportorganisaties. Met JSP kun je ontdekken welke sport er bij jou past. Je komt niet direct voor hoge kosten te staan, zoals voor kleding, materiaal en contributie. Lid worden van de vereniging na de kennismaking mag natuurlijk wel. 

Aanbod

Er is sportaanbod voor alle leeftijden. Zo is er ouder- en kind gym voor kinderen vanaf 1 jaar en senioren van 66 tot 85 jaar kunnen meedoen aan de les sportief bewegen. Jeugd en jongeren kunnen kennismaken met aikido, atletiek, dans, freerunning, hockey, korfbal, mountainbiken, scouting, tennis, turnen, voetbal en zwemmen. Volwassen met aikido, badminton, buitenfit 55+, jeu de boules, korfbal, mountainbiken en yin yoga. Parahockey wordt aangeboden aan jongeren en volwassenen tot 45 jaar met een licht verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Zit de favoriete sport van jou of je gezinslid hier niet bij? Kijk dan vooral even op www.noordhollandactief.nl voor het meest actuele en complete aanbod.

Inschrijven

Inschrijven voor een kennismaking kan eenvoudig op www.noordhollandactief.nl. Filter op de categorie JouwSportPas. Op de website vind je meer informatie over de inhoud van de sporten, de locaties, data en tijden. De kennismaking bij de vereniging of de sportorganisatie vindt plaats tussen nu en 23 juni, dit is afhankelijk van de gekozen sport of eventueel de zelfgekozen startdatum. Heb je nog vragen, neem dan contact op met de organisator van JSP, Team Sportservice via [email protected] of 088-2037340. Schrijf je snel in en doe mee!

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing