Kick off Beverwijk Fit & Actief

BEVERWIJK – Sport maakt meedoen mogelijk. Met een gezond en fit lichaam kun je meer aan en neem je eerder actief deel aan activiteiten. De gemeente Beverwijk wil inwoners stimuleren om te sporten en te bewegen. De buurtsportcoaches zijn hier heel belangrijk voor. Zij stimuleren inwoners meer te sporten en te bewegen.

Zij laten zien wat er te doen is en leggen verbindingen met sportverenigingen en de scholen. Zij doen dat onder de naam Beverwijk Fit & Actief het Beverwijkse sport- en beweegprogramma. Donderdag 23 februari is er voor alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar een gratis mega sport- en spelinstuif in Sporthal Beverwijk. Hier onthult sportwethouder Haydar Erol om 12.15 uur het logo van Beverwijk Fit & Actief.


Welke activiteiten organiseert Beverwijk Fit & Actief?
Beverwijk Fit & Actief ondersteunt de sportstimulering op basisscholen. Er wordt een sportprofiel opgemaakt en praktische ondersteuning geboden. In samenwerking met lokale sportverenigingen worden er sportlessen georganiseerd. Er is veel aandacht naschoolse sportdeelname. Beverwijk Sport & Actief organiseert wekelijks voor kinderen van 6-12 jaar de sport- en spelinstuif op dinsdagmiddag van 14.30 – 16.00 uur in de Kinheim sporthal. Op de woensdagmiddag 13.00 uur is er een sportinstuif op het schoolplein van basisschool Het Kompas.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing