Koningsdag Café Camille Zaterdag 27 april aanvang 14.00 uur. Entree gratis

Door: Jan Pronk

Foto: Henkie en de Hufters

Niet te boeken

Van Rockabilly tot Disco...Van Tranentrekker tot Uit Je Dak Plaat...Altijd origineel, altijd verrassend!
Altijd al willen weten hoe "Alles kan een mens gelukkig maken" klinkt op de muziek van "Play that Funky Music"?
De band “Niet Te Boeken” staat voor plezier in de muziek. Vijf muzikanten spelen afwisselende covers op geheel eigentijdse wijze. De nadruk ligt op, in het Nederlands vertaalde, swingende hits met zo nu en dan een Nederlandse meezinger. Variatie genoeg, voor jong en oud!

Henkie en de Hufters

Terug van weggeweest!! De illustere Henkie en de Hufters. En misschien wel beter dan ooit! Voor de liefhebbers van vroeger, een feest der herkenning. Voor de nieuwkomers, een ontdekkingsreis.

Een trip langs onder andere de Delta-en Chicago blues van bijvoorbeeldLittle Walter en Willie Dixon, de swingende blues van The Fabulous Thunderbirds, de puntige rockers van Nine Below Zero en nog vee meer!

Een eerbetoon aan de blues grootheden, maar met een onmiskenbaar eigen bandgeluid. Ooit opgericht als een tijdelijk ‘projectbandje’ heeft het vervolgens meer dan 10 jaar langs de Nederlandse podia gezworven. Na de vriendschappelijke break zijn de mannen vervolgens allemaal een andere kant op gegaan. Andere bands en projecten, die er nog steeds zijn.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan: Henkie was calling! En daar zijn ze dan weer:

Dirk van der Meij gitaar/zang, Marc Huis in ‘t Veld drums/zang, Hans Schoone basgitaar, Jervis Groeneveld bluesharp/zang en Dick Huisman zang. Bereid je voor op rockende, swingende en meeslepende nummers. Met afwisselend melodieuze en scheurende gitaar-en harpsolo’s. Doorleefde zang en een solide, in beton gegoten ritmesectie.

 

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing