Lente op ’t plein – Bas speelt Bach

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Elke maandagmiddag een gratis inspirerende lezing of gezellige workshop voor senioren! Voorlopig doen we dat online. Desondanks is het gelukt om een leuk en afwisselend programma samen te stellen. Maandagmiddag 10 mei speelt muziekdocent Bas de Waard van 14.00 – 15.00 uur stukken uit de door Bach geschreven 'zes suites voor cello' en ook wat muziek uit door hem geschreven cantates.

Het is een uurtje samen genieten en proberen te ontdekken waaróm Bach toch zo speciaal is en altijd maar blijft: luisteren, genieten en analyseren. Je volgt de workshop of lezing thuis op je eigen computer of tablet. Geïnteresseerd? Ga naar de agenda op de website www.bibliotheekijmondnoord.nl  zoek daar dit evenement en bestel daar gratis toegangskaarten. Lijkt het je allemaal wat ingewikkeld? Bel dan op werkdagen naar de bibliotheek: 0251 – 228591. Wij helpen graag!

De online lezingen en workshops in de reeks Lente op ’t plein zijn cadeautjes van Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kennemer Theater en Stichting Welzijn Beverwijk.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing