Mark van de Ven nieuwe DEM-voorzitter

Door: Ab Jenema

Het nieuwe Algemeen Bestuur van R.K.V.V. DEM met staand vlnr: Henk Jan Winter, Mark van de Ven (voorzitter), Annette de Boer-Van Keulen (secretaris), Peter van der Meij en Simon Weel. Zittend vlnr: Ronald Vink (penningmeester), Paul Klomp, Nico Scheffer en Merel Hamers.

IJMOND - Afgelopen maandagavond werd Mark van de Ven unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter van R.K.V.V. DEM. Hij volgt daarmee Martin Kries op die sinds 2012 de voorzittershamer hanteerde. Bij DEM is gelijk met Van de Ven een bijna compleet nieuw Algemeen Bestuur aangetreden. Henk Jan Winter begint als enige aan een nieuwe termijn als bestuurder Media & Communicatie. Het negenkoppige bestuur wordt verder gevormd door de nieuwe bestuursleden Ronald Vink (penningmeester), Annette de Boer-Van Keulen (secretaris), Paul Klomp (vice-voorzitter), Nico Scheffer (Facilitaire Zaken), Merel Hamers (Bestuur Vrouwen Voetbal), Peter van der Meij (Bestuur Mannen Voetbal) en Simon Weel (Vrijwilligerscoördinator).

Met de komst van het nieuwe bestuur is DEM klaar voor een nieuwe bestuursperiode waarin de stap naar het 100-jarig bestaan wordt gezet dat in 2022 wordt gevierd. De club staat er financieel uiterst gezond voor en verkeert met de DEM-1 selectie in de bovenste regionen van de 1e Klasse. DEM bevindt zich tegelijkertijd in een bijzondere periode met veel aandacht voor specifieke evenementen zoals de grote DEM-toernooien. Denk maar aan het Marco van Balentoernooi, het Luc Trostoernooi, de Familiedag en het Theo van der Horsttoernooi voor G-spelers. Ook de Pubquiz, Waar-schijt-de-koe en de allereerste DEM-veiling op 31 maart 2017 beloven veel aandacht voor de leuke verenigingszaken buiten het voetbal. Het zijn juist dit soort activiteiten die de levendigheid van de vereniging aangeven en die wellicht ook verklaren waarom DEM in het afgelopen jaar met 10% in ledenaantal is gegroeid tot bijna 950 leden. De lovende woorden van DEM-erevoorzitter Luc Tros en de trouwe aanwezigheid van hoofdsponsor Jaap Rumping (Rumping Transport) onder de ruim vijftig aanwezigen zeggen alles over de onderlinge betrokkenheid binnen deze topfitte Beverwijkse vereniging.

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing