Met spoed twee vrijwilligers gezocht voor de Voedselbank

Door: Jan Pronk

IJMOND - Voedselbank IJmond-Noord biedt voedselondersteuning aan gezinnen in Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Castricum die dat op een bepaald moment in hun leven nodig hebben. 

Wij zijn dringend op zoek naar 2 initiatiefrijke en ondernemende mensen die onze organisatie willen komen versterken en op vrijwillige basis een bijdrage willen leveren.

Het betreft de voorkant van de organisatie: het zorgdragen voor het verwerven van gelden en het inzamelen van goederen om elke week de voedselpakketten op een verantwoorde wijze te kunnen vullen.

Is dit wellicht iets voor jou?

De eerste functie is die van ‘bestuurslid fondsenwerving’. Ben jij een echte relatiemanager, een enthousiaste teamspeler en heb je enige ervaring met acquisitie en fondsenwerving? Dan zijn we heel blij met jou!

Daarnaast hebben we een vacature ‘coördinator inzamelingen’. Vind je het leuk om een vaste club mensen te vinden die samen voedselproducten inzamelen ? En organiseer je graag allerlei activiteiten? Dan zijn we op zoek naar jou!

De uitgebreide vacaturebeschrijvingen zijn te vinden op www.voedselbankijmond.nl. onder het kopje vacatures. Als je meer informatie wilt, mail dan naar de secretaris van het bestuur, Ankie Poen: [email protected]

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing