Mi-Lou Beugeling en Jaap Hoeksma van 4 juli tot en met 31 juli in Raadhuis voor de Kunst

Door: Ab Jenema

IJMOND - Eindelijk kunnen we u uitnodigen om dit jaar te starten met onze exposities, nadat we exposities hebben moeten afblazen en/of verplaatsen. Waar kunnen we u beter mee verrassen dan met heel veel kleur, want dat wordt het bovenal, een kleurrijke expositie van gepassioneerde kunstenaars uit Heiloo en IJmuiden. Twee kunstenaars die zelf heel blij worden van veel kleur.

Mi-Lou Beugeling is na haar opleiding aan de VLVU Tekenen-Handvaardigheid voornamelijk gaan werken met potlood, inkt en aquarel. De laatste vijf jaar is zij bevlogen geraakt door het maken van collages. Zij schildert als het ware met papier, wat zij vervolgens verder bewerkt met acrylverf, reliëf-paint, glitter en meer. Werken waar je vrolijk van wordt!  Haar passie voor collage, mixed media en acryl is ook te zien op https://www.artbyml.nl of op Facebook en Instagram artbyml.

Van Jaap Hoeksma zagen wij eerder in Raadhuis voor de Kunst kleurrijke olieverfschilderijen en bijzondere objecten van glas. Jaap Hoeksma schildert al zo’n vijfendertig jaar. Zijn opleiding aan de Wackers academie deed hij met veel plezier. Hier heeft hij veel vaardigheden opgedaan. Momenteel werkt hij zowel met olieverf als acrylverf: figuratief/abstract, bloemstillevens, portretten/model. Tijdens de expositie in het Raadhuis voor de Kunst laat hij u graag een overzicht zien van zijn werk van de afgelopen dertig jaar  https://www.jaaphoeksma.nl

Voor beide kunstenaars geldt dat zij met hun sfeerbepalende kleurrijke werken u graag willen verrassen!

Iedereen is welkom bij  de opening  op 4 juli om de kunstenaars te ontmoeten en hun werken te komen bewonderen.

De expositie wordt officieel geopend op zondag 4 juli om 14.00 uur. U bent hierbij van harte welkom. Vervolgens is de expositie gedurende de maand juli te bezichtigen op de vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur  De kunstenaars zijn persoonlijk aanwezig op de zondagen  en op de laatste expositie dag zaterdag 31 juli.

De toegang is bij ons nog steeds gratis

Raadhuis voor de Kunst, Torenstraat 7, 1981BC Velsen- Zuid (Oud Velsen)

Bezoekers worden geacht zich aan de dan geldende RIVM regels te houden.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing