MTB-toertocht voor Humanitas Kindervakantieweken

Door: Ab Jenema

REGIO - Zondag 13 november a.s. wordt weer de jaarlijkse MTB-toertocht gereden voor een lokaal goed doel.
Deze tocht van ca. 40 km is voor sportieve mountainbikers en gaat via stad, strand en duin. Tussen 09.00 uur en 10.30 uur starten weer naar schatting 350 MTB-ers die elk € 5,- inleggen voor het goede doel. Traditiegetrouw rondt de organisatie het bijeen gefietste bedrag royaal naar boven af.
Dit keer is gekozen om kinderen uit de IJmond een onvergetelijke week te bezorgen tijdens een van de Humantas kindervakantieweken. Doorgaans zijn dat kinderen tussen 6 en 12 jaar voor wie een vakantie geen vanzelfsprekendheid is, bijvoorbeeld door een complexe thuissituatie of omdat er gewoon geen geld voor is.

De jaarlijkse MTB-toertocht voor een goed doel wordt georganiseerd door IJsclub Kees Jongert, de stichting Wielercomité Heemskerk en serviceclub Pro Kids IJmond. Elk jaar wordt voor een ander lokaal doel gefietst. Zij roepen MTB-ers op om zondag 13 november naar het clubgebouw van IJsclub Kees Jongert aan de Adelaertlaan 5 in Heemskerk te komen.
Kunt u niet meedoen, maar wilt u de kindervakantieweken toch steunen? Doneer dan een bijdrage voor Humanitas District Noordwest, IBAN NL70RABO 0344 759 202 o.v.v. kindervakantieweken.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing