Nieuw talent bij Podium Laurentz

Door: Ab Jenema

Band: Jumping Jim

 

Het begint al een aardige traditie te worden, de bandjesavonden in Podium Laurentz, het roemruchte podium dat vroeger onder de namen Donkey Shot en de Nozem en de Non grote namen mocht ontvangen en inmiddels weer lekker op stoom is. Want niet alleen namen als Wild Romance, Focus en Gruppo Sportivo treden weer op in het pand van de oude Jozefschool, ook nieuw talent vindt daar wederom hun weg naar het publiek.

Zo ook op vrijdag 5 april wanneer Laurentz voor de vierde keer zo’n bandjesavond voor jong talent organiseert. De line up van de avond is weer samengesteld door het Regionaal Talent Centrum, de samenwerking van de muziekscholen uit Beverwijk, Bloemendaal en Heemskerk. Samen met Laurentz gunnen zij jong talent en beginnende bands podiumervaring en een uitzinnig publiek.

Met Lost in Sound vinden we een oude bekende terug. De band onder aanvoering van Jonna van den Bos heeft eerder op een bandjesavond gespeeld en wordt graag weer uitgenodigd. Nieuw, maar wel met enige ervaring zijn de bands Jumping Jim met energieke eigen nummers in de indie-hoek en Flora State die je in een staat van Flora brengen. Heel spannend! Bijna volledig nieuw met pas 1 optreden in de broekzak is het door Guns ’n Roses geïnspireerde Fusion. Grote vraag is weer met welke verrassing de muziekschool Bloemendaal aan komt zetten. De voorgaande bandjesavonden wisten zij het publiek te verrassen met opvallend talent van hoogstaand niveau.

In welke volgorde de bands gaan spelen is altijd weer een verrassing. Zeker is wel dat Allus gaat afsluiten. Zoals de naam al zegt spelen ze “alluh” stijlen met spitsvondige Nederlandstalige teksten en vol energie. Moshpit gegarandeerd!

Gratis entree
De bandjesavond wordt op vrijdag 5 april aangeboden in Podium Laurentz aan de A. Verherentstraat 1 te Heemskerk. De deuren gaan 19:30 uur open. Rond 23:00 uur klinken de laatste akkoorden. Entree is gratis. Meer informatie is te vinden op www.podiumlaurentz.nl

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing