OLIEBOLLENTOERNOOI OP VRIJDAG 30 DECEMBER 2016

Door: Ab Jenema

IJMOND – Voor de 31ste keer vindt op vrijdag  30 december het Oliebollentoernooi plaats. Het Oliebollentoernooi is een zaalvoetbaltoernooi voor mensen met een verstandelijke beperking. De deelnemende teams komen allemaal uit de regio. Er wordt gestreden om een wisseltrofee.

Het toernooi wordt traditioneel gehouden in sporthal “De Walvis” aan de van Loenenlaan 1 in Beverwijk. Aanvang is 9:30 uur en de prijsuitreiking is om 18:00 uur.

Uiteraard zijn er volop gratis oliebollen voor teamleden en supporters. Na afloop komen alle deelnemers bijeen in de kantine “De Boog” van DEM voor een broodmaaltijd en wordt de dag traditioneel gezellig afgesloten.  

Wethouder Erol van Beverwijk opent het toernooi. Co-captain Benjamin van den Broek en eerste keeper Wesley Zonneveld van Telstar doen de prijsuitreiking. Alle deelnemers zijn uitgenodigd door Telstar om de wedstrijd tegen RKC Waalwijk te komen bijwonen in het Telstar stadion.

Aan de organisatie werken mee Pro Kids IJmond, DEM en Telstar. De financiën komen voornamelijk van de ambassadeurs van Pro Kids IJmond. Daarnaast zorgt een aantal ondernemingen uit de omgeving dat dit evenement georganiseerd kan worden. Pro Kids IJmond is een regionale service-organisatie die zich dienstbaar maakt aan de gemeenschap en in het bijzonder aan de jeugd in de regio.

Meer informatie?

Zie de website: http://www.prokidsijmond.nl voor een actueel beeld. Contact via [email protected] , of telefonisch bij Gerard Jägers, 06 10510333.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing