Onderzoek naar ontploffing Tappenbeckstraat

Door: Bos Media Services

WIJK AAN ZEE - De politie heeft een onderzoek ingesteld na de ontploffing van een projectiel donderdagochtend vroeg in een tuin aan de Tappenbeckstraat. Rond 05:30 uur kwam donderdag bij de meldkamer van politie een melding binnen dat er een harde knal was gehoord vanuit een tuin aan de Tappenbeckstraat en dat er mogelijk iets was ontploft. 

De politie is ter plaatse gekomen en zag een ontploft projectiel liggen bij een tuinhuisje. De bewoners van het tuinhuisje moesten elders worden ondergebracht. Het tuinhuisje bleek beschadigd en een keukenraam van de naastgelegen woning bleek gebarsten. Bij de ontploffing raakte niemand gewond. De politie heeft het projectiel meegenomen voor nader onderzoek.

De politie heeft donderdag in de omgeving van de Tappenbeckstraat een uitgebreid buurtonderzoek gehouden en onderzoekt de herkomst van het projectiel. Heeft u woensdagavond of in de nacht van woensdag op donderdag iets verdachts gezien in de omgeving van de Tappenbeckstraat? Dan wordt u vriendelijk verzocht dit te melden bij de politie in Beverwijk via telefoonnummer 0900 8844.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing