Open Dag DEM vindt plaats op zondag 1 augustus

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - De datum van de Open Dag van voetbalvereniging DEM  is bekend. Op zondag 1 augustus kunnen fans de Witte Leeuwen van de zondag-selectie en O23 van dichtbij bewonderen.
Na het succes van vorig seizoen organiseert DEM voor de tweede keer een Open Dag voor de fans. Tijdens de dag is er een handtekeningensessie, spelerspresentatie en leuke activiteiten voor jong en oud. Ter voorbereiding op het komende seizoen is de Open Dag ingepland op 1 augustus.
Tijdens de Open Dag worden tevens de nieuwe kleedkamers en de tribune in gebruik genomen en op een feestelijke wijze geopend. Daarna speelt DEM een wedstrijd tegen Telstar.

Voor de kinderen is er een springkussen en zijn er diverse kraampjes van onze sponsors.
Het ochtendprogramma is speciaal voor kinderen vanaf 4 tot en met 14 jaar. Zowel voor leden als voor niet-leden van DEM. De deelname is gratis. Het programma bestaat uit leuke voetbalactiviteiten en wordt begeleid door spelers van de zondag-selectie en O23. Na de training krijgen alle kinderen een leuke attentie.

Wil je je opgeven voor het ochtendprogramma van de Open Dag? Ga naar de website van DEM https://www.rkvvdem.nl/opendag/ en vul het formulier in, zodat we weten dat je komt. 

Na alle feestelijkheden en de opening van de nieuwe tribune. is er een sportief duel tussen DEM en Telstar. Het duel der 'Witte Leeuwen'. Ook zal het terras en het paviljoen open zijn voor een drankje en een versnapering.

Het gehele programma ziet er als volgt uit:

09:00 melden deelnemers
09:30 presentatie spelers zondag 1 op het hoofdveld
10:00 - 11:20 diverse voetbalactiviteiten met de spelers van DEM
11:30 foto van alle deelnemers en spelers van de selectie
14:15 opening tribune
14:30 wedstrijd Telstar

Na afloop van de wedstrijd is er een optreden van oud DEM speler Mats van der Zon, inmiddels wereldberoemd vanwege zijn optreden in "We Want More".

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing