Persbericht: met spoed een chauffeur en coördinator inzamelingen gezocht voor de Voedselbank

Door: Jan Pronk

IJMOND - Voedselbank IJmond-Noord biedt voedselondersteuning aan gezinnen in Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Castricum die dat op een bepaald moment in hun leven nodig hebben. 

Wij zijn dringend op zoek naar 2 vrijwilligers die mee willen helpen om huishoudens in de regio wekelijks te voorzien van een aanvulling op hun levensmiddelen. 

 De eerste functie is die van ‘coördinator inzamelingen’. Vind je het leuk om een vaste club mensen te vinden die samen voedselproducten inzamelen ? En organiseer je graag allerlei activiteiten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Daarnaast zijn we op zoek naar een extra ‘chauffeur’ voor versterking van ons team chauffeurs. Heb je een rijbewijs BE, ben je een enthousiaste teamspeler en fysiek in staat kratten met voedsel te tillen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

De uitgebreide vacaturebeschrijvingen zijn te vinden op de website: www.voedselbankijmond.nl, onder het kopje vacatures. Als je meer informatie wilt, mail dan naar de secretaris van het bestuur, Ankie Poen: [email protected]

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing