Project 'Opstap naar Werk' biedt kansen

Door: Raimond Bos

BEVERWIJK - Voor kwetsbare burgers is het niet altijd makkelijk om passend werk te vinden. De gemeente Beverwijk en MEE Noordwest-Holland starten daarom gezamenlijk met het project 'Opstap naar werk', waarbij Beverwijkers met een uitkering gaan werken bij een vereniging, instelling of bedrijf in Beverwijk.

Heeft u ruimte binnen uw bedrijf of organisatie waarin een deelnemer  werkervaring zou kunnen opdoen? Meldt u zich dan aan. U kunt op deze manier iemand de kans bieden weer actief aan de samenleving deel te nemen. Doel van het project is om minimaal vijftien gemotiveerde Beverwijkers met een uitkering te bemiddelen naar een werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. Door weer actief mee te doen in de samenleving, stijgen de kansen en perspectieven van de deelnemers.

Maatschappelijk ondernemen
Ondernemers kunnen deelnemen met het bedrijf, maar ook maatschappelijke instellingen en sportverenigingen zijn van harte welkom. Door het plaatsen van deelnemers in samenwerking met (vrijwilligers) organisaties wordt geïnvesteerd in het bieden van een werkervaringsplaats en krijgt u extra menskracht terug. Zo zetten Beverwijkers zich in voor Beverwijkers!

Aanmelden of meer informatie
Kunt u een werkervaringsplaats bieden of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Mirko Pasman, projectleider van MEE Noordwest-Holland via [email protected] of 06 43506695.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing