PvdA opent winkel voor verkiezingen

Door: Raimond Bos

Foto: Ron Pichel

BEVERWIJK - Op zaterdag 18 januari 2014 opent de plaatselijke afdeling van de PvdA een winkel op de Breestraat, recht tegenover de oversteekplaats naar het winkelcentrum Beverhof. De partij zal er het verkiezingsprogramma "PvdA Lokaal: Sterk en Sociaal" presenteren.

Men licht toe: "We zullen vanuit de winkel activiteiten ontwikkelen en de Breestraat van tijd tot tijd rood laten kleuren. We zullen via onze website www.beverwijk.pvda.nl en twitteraccount @PvdAbeverwijk aandacht schenken aan onze activiteiten en ook over actuele ontwikkelingen in Beverwijk en de regio onze standpunten naar voren brengen.
De nieuwe kandidaten, alsmede een bestuursvertegenwoordiging, zullen aanwezig zijn om na de presentatie van het verkiezingsprogramma door lijsttrekker Jaqueline Dorenbos-de Hen door te kunnen praten met geïnteresseerde aanwezigen. Elk nieuw te kiezen fractielid heeft namelijk een interessant, eigen, verhaal. Het verkiezingsprogramma is dan ook een samenvoeging van brede kennis en kunde die in onze lokale afdeling beschikbaar is."

De komende weken zal de winkel op woensdag, donderdagavond en zaterdag geopend zijn. Iedereen is welkom om mee te komen praten over de ideeën van de PvdA, maar ook om eigen ideeën met de PvdA-leden te bespreken.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing