Sea-Side festival 2024 in Wijk aan Zee

Door: Jan Pronk

Foto : Vondeloord

WIJKAANZEE - Voor de derde keer strijkt het Sea-Side Festival neer op camping Vondeloord in Wijk aan Zee. Zoals al vele jaren vind dit festival plaats op de Zaterdag voor het Pinkster weekend. Dit jaar is dat op 18 mei. Weliswaar wat aan de vroege kant, maar meestal, en zeker de afgelopen twee keer, hebben we prachtig weer gehad verteld Pim Geurts. Ook zijn de bands weer enorm enthousiast en hebben er heel veel zin in. Campingbeheerder Ton van Esveld heeft weer een hele mooie veldindeling gemaakt en is ook klaar voor 18 mei.

Het was volgens Geurts een leuke klus om tot een gedegen line-up te komen en die liegt er niet om. Ik moest helaas bands teleurstellen, maar vergeten doe ik die niet. Er zullen toch nog wel meer Sea-Side Festivals komen? Toch??

Het festival kenmerkt zich door de gezellige familiare sfeer op het terrein. Het heeft in alle voorgaande jaren ook een hoog reünie gehalte opgebouwd wat wel blijkt uit de bezoekers uit andere gemeentes. 

Ooit begonnen in paviljoen Hoopers, waar Geurts samenwerkte met Pim Koopman. En nu 24 jaar later, na een paar keer IJmuiden en de Instuif in Wijk aan Zee, nu op een mooie locatie in Wijk aan Zee. Makkelijk te vinden en goed per fiets bereikbaar. (Wat wel aangeraden wordt.)

Het veld gaat open om 13:00 uur en het eerste optreden staat gepland om 14:00 uur. De entree is gehouden op euro 5,00. Kaarten te koop aan de kassa en via tel: 0651117811 Ton van Esveld. Het is mogelijk kaarten te reserveren, dan liggen deze , na betaling, klaar  bij de kassa. Is wel een aanrader, dat scheelt weer wachttijd. Betaling kan eventueel met een Tikkie.

Je kunt niet lekkerder de Pinkster ingaan.

 

De line-up is als volgt:

14:00 uur  Wasco 

15:00 uur  She Rocks

16:00 uur  Serious Fun

17:00 uur  Baldado’s

18:00 uur  BLITZ

19:00 uur  Blues and Ballads

20:00  uur  De Neven van Ed

 

Locatie:

Van Oldenborghweg 32  

1949 CJ Wijk aan Zee

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing