SeniorWeb IJmond: lezingen in mei

Door: Jan Pronk

IJMOND - Elke maand lezingen organiseert SeniorWeb IJmond lezingen in het Cultuurhuis Heemskerk en in het buurthuis de Stut.

Voor vragen kunt u terecht op onze website www.seniorweb-ijmond.nl via contact. U bent van harte welkom.

Maandag 6 mei: SeniorWeb IJmond en Rabobank over betaalvormen

SeniorWeb en Rabobank organiseren op maandag 6 mei om 11:00 uur een speciale voorlichtingsbijeenkomst over veilig bankieren in het Cultuurhuis te Heemskerk. Tegenwoordig moeten steeds meer zaken online geregeld worden. Voor mensen die zich niet vertrouwd voelen in de digitale omgeving, kan dit stressvol en verwarrend zijn. Zo aarzelen veel ouderen om te internetbankieren uit angst om slachtoffer te worden van oplichters. Het Cultuurhuis vindt u in het gemeentehuis van Heemskerk. U kunt zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar: [email protected]. De lezing wordt gegeven door Christel Zweet van de Rabobank. U betaalt € 3,- aan de zaal. U bent van harte welkom.

Woensdag 8 mei: Lezing vakantie-apps

Op woensdag 8 mei om 14.00 uur is er in de Stut een lezing van SeniorWeb IJmond over het onderwerp Vakantie.

Vanaf het begin tot het einde van de vakantie zijn wij tegenwoordig aangewezen op de huidige media. Dat begint al bij het bestellen van tickets en reisgidsen. Het raadplegen van onze telefoon of tablet is onmisbaar geworden en dat geeft zeker voordelen. Ook gedurende de vakantie kan het nuttig zijn bijvoorbeeld een weer-app te raadplegen, of buienradar. Tijdens de lezing geven wij handige app’s die u door een veilige en geslaagde vakantie leiden. 

De lezing wordt gegeven door Fred Wijers, ambassadeur van Seniorweb IJmond. Graag vooraf aanmelden bij de Stut, Maasstraat 3 te Heemskerk.

Tel. 0251-248648. U betaalt € 3,- aan de zaal. U bent van harte welkom.

 

 

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing