Studio O zoekt nieuwe huisvesting

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Studio O moet aan het einde van dit jaar het pand aan de Romerkerkweg verlaten en is daarom op zoek naar een nieuwe plek. 

Studio O is een broedplaats, met twintig creatief ondernemers, gevestigd aan de Romerkerkweg in Beverwijk. En is al sinds 2016 een ontmoetingsplek waar startende talenten en ervaren professionals vanuit verschillende disciplines in de kunst en ambachten samenkomen om te ondernemen. 

Binnen de IJmond-regio speelt Studio O een belangrijke rol in het creatieve werkveld en op het gebied van kunst- en cultuureducatie. Studio O staat voor verbinding, samenwerking en deelt graag haar kennis en brengt disciplines bij elkaar. Door het organiseren van evenementen vanuit Studio O en het werken aan (individuele) projecten binnen en buiten de regio deelt Studio O op een laagdrempelige manier creatieve ideeën met elkaar, de gemeenschap, de jeugd, scholen, bedrijven en andere organisaties. 

De creatief ondernemers zetten hun werk graag voort binnen de IJmond. Studio O is daarom de zoektocht begonnen naar een huurplek van ruim 500 m2. De vereniging kan hierbij alle hulp gebruiken. Heeft u ideeën of tips? Laat het Studio O weten via [email protected]

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing