Uniek openluchtconcert in kasteeltuin Assumburg

Door: Jan Pronk

IJMOND - Het bestuur van de afdeling Midden-Kennemerland van Alzheimer Nederland nodigt u samen met de stichting Vrijwilligers Kasteeltuin Assumburg en Uitjezorg IJmond van harte uit voor ons eerste gezamenlijke openluchtconcert. 

Het concert is op zondag 23 juni 2024 en begint om 14.30 uur in de geweldige Kasteeltuin Assumburg(Tolweg 9A, Heemskerk)

Elk jaar sluiten we het voorjaar af met een bijzondere activiteit. Geïnspireerd door het
herinneringenconcert is het thema: muziek. Want mensen met dementie krijgen door muziek hun herinneringen terug door te luisteren en mee te zingen. Geniet, maar ontdek ook hoe muziek de zorg voor mensen met dementie makkelijker maakt. En bovenal kijk en luister hoe mensen met dementie genieten van het zingen in een koor en laten zien dat zij nog meedoen. Voor u zullen optreden het Weiland Ensemble en de Participatiekoren IJmond Noord en Haarlem, een unieke combinatie op een unieke locatie. Dat mag u niet missen.  

Het Weiland Ensemble  

Het Weiland Ensemble zingt een aantal mooie stukken van klassieke en moderne
componisten zoals Bach, Duruflé, Jenkins, Macmillan en Gjeilo. Het Weiland Ensemble
bestaat uit circa 25 koorleden en staat onder leiding van dirigent Annelies Smit. 

De Participatiekoren IJmond Noord en Haarlem (ca. 50 koorleden) zullen onder pianobegeleiding eigentijdse en populaire liedjes zingen. De koren, waarin mensen met dementie volwaardig meezingen, staan onder leiding van dirigent Sanne Nieuwenhuijsen. 

Het concert duurt ongeveer 1 tot 1 ½ uur. De toegang is gratis. 

Als u verzekerd wilt zijn van een zitplaats, reserveert u dan via  www.uitjezorgijmond.nl/openluchtconcert 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing