Unieke gratis tentoonstelling Zangvogels in het Koetshuijs in Heemskerk

Door: Jan Pronk

Nieuwsgierig naar zangvogels en hun gewoonten? Bezoek tussen 11 juni en 9 september  de tentoonstelling ‘Zangvogels’ in het Koetshuijs in Heemskerk.

NME Heemskerk organiseert, in samenwerking met Stichting Kasteeltuin, in bezoekerscentrum het Koetshuijs een uitdagende tentoonstelling.

Tentoonstelling

De tentoonstelling zangvogels is een educatieve tentoonstelling voor het hele gezin. De tentoonstelling bevat panelen met informatie en opdrachten. Kinderen leren spelenderwijs en interactief zangvogels herkennen en leren over hun leefgewoonten. Deze tentoonstelling is gratis te bezoeken.

Bezoekmogelijkheden

De tentoonstelling is van 11 juni tot 9 september dagelijks te bezoeken tussen 13.30 uur en 17.00 uur. Voor actuele openingstijden kunt u de website van het Koetshuijs in de gaten houden: www.kasteeltuinassumburg.nl. Uiteraard vragen wij u om tijdens uw bezoek te letten op veiligheidsmaatregelen en instructies van het personeel op te volgen. Bezoekerscentrum het Koetshuijs is te bezoeken aan de Tolweg 9a in Heemskerk.

Scholen

Wilt u met uw klas de tentoonstelling bezoeken? Dan vragen wij u dit te reserveren door een e-mail te sturen naar [email protected] U hoort dan zo spoedig mogelijk of het gewenste tijdstip mogelijk is.

NME Beverwijk & Heemskerk

NME Beverwijk & Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via [email protected] Volg ons ook op Facebook!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing