Veel muziek in Wijk aan Zee

Door: Ab Jenema

IJMOND - In de aanloop naar Kerst valt er in Wijk aan Zee weer veel te beleven op muzikaal gebied.

Vrijdag 16 december is het jaarlijkse kerstconcert van de Odulphuskoren te beluisteren. Het Odulphuskoor met dirigente Dorie Zuid, het Themakoor  onder leiding van Marja Westerbeek en het Jeugdkoor met Chantal van der Meer brengen een gevarieerd programma van oude en nieuwe kerstliederen, afgewisseld met gedichten. Na het concert is er glühwein en warme chocolademelk

Aanvang 19.30 uur

Plaats Odulphuskerk

Zaterdag 17 december treedt de Wijk an Zeese rockband de Baldado’s vanaf 21.00 uur op in café De Zon onder het motto Kerstmis met de Baldado’s.

Zondag 18 december start op het Julianaplein de jaarlijkse kerstsamenzang . Onder de metershoge kerstboom  worden jong en oud aangemoedigd door de Sfeerbonkers om het kerstrepertoire met elkaar te zingen. Er zijn weer diverse gastoptredens van jongere en oudere creatievelingen uit het dorp en de Kerstman zorgt als vanouds voor verrassingen. Voor de inwendige mens wordt uiteraard ook gezorgd. Tekstboekjes worden ter plekke uitgedeeld, wel zelf een zaklantaarntje mee nemen.

Aanvang 17.30 uur

In de Dorpskerk aan het plein geven de Kennemer Christrmas Carol Singers onder leiding van Wim Duin tenslotte een zondagavondconcert. Het gelegenheidskoor van 45 leden uit de hele regio zingt een uitgebreid repertoire van traditionele kerstliederen en moderne songs.

In de pauze is ook daar glühwein en warme chocolademelk

Aanvang van het concert 20.00 uur

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing